Torbalı’da sanatseverleri bir araya getirecek anlamlı bir etkinlik için geri sayım başladı. Torbalı Öğretmenler Korosu tarafından düzenlenen “Yaza Merhaba Konseri”, 8 Haziran 2026 Pazartesi günü saat 20.00’de tarihi Metropolis Antik Kenti’nde gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek konsere tüm vatandaşlar davet edildi.
TARİHİ ATMOSFERDE MÜZİK ZİYAFETİ
TORBALI’NIN kültürel değerlerinden biri olan Metropolis Antik Kenti, yaz sezonunun başlangıcında müzik dolu bir geceye ev sahipliği yapacak. Torbalı Öğretmenler Korosu’nun sahne alacağı konserde birbirinden seçkin eserler seslendirilirken, katılımcılar tarihi atmosfer eşliğinde keyifli bir akşam geçirme fırsatı bulacak.
TÜM HALK DAVETLİ
HER yaştan vatandaşın katılımına açık olarak planlanan etkinlikte, müziğin birleştirici gücü ön plana çıkacak. Koronun uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü konserin yoğun ilgi görmesi beklenirken, organizasyon yetkilileri tüm Torbalılıları ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşları bu özel geceye davet etti.
YAZA SANATLA MERHABA
KÜLTÜREL ve sanatsal etkinliklerin önemine dikkat çeken organizasyon kapsamında gerçekleştirilecek konser, yaz mevsiminin coşkusunu müzikle buluşturacak. Ücretsiz olarak izlenebilecek etkinlikte vatandaşlar, öğretmenlerden oluşan koronun seslendireceği eserlerle unutulmaz bir akşam yaşayacak.
8 Haziran 2026 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan “Yaza Merhaba Konseri”, Metropolis Antik Kenti’nin tarihi dokusunda sanat ve müziği bir araya getirerek Torbalı’nın kültür hayatına renk katacak.















