SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Öğretmenler Korosu, en sevilen şarkılarını seslendirecek

Bu haber 22 Kasım 2023 - 0:07 'de eklendi.

Torbalılı öğretmenlerin oluşturduğu Torbalı Öğretmenler Korosu, bugün akşam Türk Halk Müziği Konseri verecek. Saat 20:00’da İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlik ücretsiz olacak

24 KASIM Öğretmenler Günü olması nedeniyle Torbalı’da da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu kapsamda Torbalılı öğretmenlerin oluşturduğu Torbalı Öğretmenler Korosu, bugün akşam Türk Halk Müziği Konseri verecek. Saat 20:00’da İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlik ücretsiz olacak.

EN sevilen halk müziklerinin söyleneceği konsere yoğun katılım olması bekleniyor. Torbalı Öğretmenler Korosu, bugün akşam gerçekleşecek olan konsere başta öğretmenler olmak üzere tüm ilçe sakinlerini beklediklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.