SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı-Ödemiş hattındaki peronlar 150 metreye uzatılacak

Bu haber 30 Ağustos 2023 - 15:06 'de eklendi.

TCDD 3. Bölge Müdürlüğünün yakıtlı trenlerin yerini elektrikli trenlerin alması için yürüttüğü çalışma hızla sürüyor. Bu kapsamda Torbalı-Ödemiş ve Çatal-Tire hattı durak ve istasyonlardaki mevcut peronların 150 metreye uzatılması için ihale duyurusu yapıldı

BİR yandan hat inşa çalışmaları sürerken bir yandan da istasyonların peronları elektrikli trene uygun hale getiriliyor. Bu kapsamda Torbalı-Ödemiş ve Çatal-Tire hattı durak ve istasyonlardaki mevcut peronların 150 metreye uzatılması için ihale duyurusu yapıldı.

BİR YILDA TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

YAKLAŞIK bir yılda tamamlanması beklenen peronlar, tam anlamıyla elektrikli trenlerin kullanımına hazır olacak. Öte yandan daha önce elektrik direkleri döşenen, hemzemin geçitleri kapanan hatta 2025 yılından itibaren elektrikli trenlerin seferlere başlaması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.