SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı nüfusunun artışındaki en büyük pay Ayrancılar’ın…

Bu haber 04 Temmuz 2022 - 2:32 'de eklendi.

Torbalı’nın nüfus rakamları özellikle artış hızı ile yeni bir rekoru barındırırken, bu artışta en büyük pay Ayrancılar’ın…

YOĞUN bir sanayileşme ve konut artışının yaşandığı Ayrancılar, Pancar, Yazıbaşı bölgesinin toplam nüfusu 80 bini aşmış durumda. Ayrancılar, İzmir’e yakınlığı nedeniyle hızlı bir şekilde büyüyor. Özellikle İzmir-Aydın asfaltı üzerinde sağlı sollu bir şekilde yapılan binaların altında yer alan dükkânlar, yeni yatırımcılarında adresi oldu.

TORBALI’DA, 2 bin 500 nüfuslu bir köyken referandumla belde yapılan, 30 bin nüfusa ulaştığında ise mahalleye dönüştürülen Ayrancılar adeta uçuşa geçti. Çok sayıda bankası, okulu, potansiyel eğitim kurumu alanları bulunan, 300’ü aşkın sanayi tesisinin faaliyet gösterdiği Ayrancılar, cazibesini daha da arttırdı.

İZMİRLİ büyük firmaların devasa siteler inşa ettiği bölge, İzmir’e yakın olması nedeniyle de ilçe dışındaki yatırımcıların akınına uğruyor.  İzmir’in en hızlı gelişen büyüme alanı Ayrancılar’da, endüstrinin en ve iş dünyasının kalbinde geleceğe açılan birçok yeni yaşam alanı da inşa ediliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.