SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı, nostalji gecelerinde buluşuyor

Bu haber 18 Temmuz 2021 - 1:09 'de eklendi.

BKM’nin arkasında bulunan Gazi Çamlığı etkinlik alanında çimlerin üzerinde Yeşilçam’a damga vurmuş Türk filmleri gösterime sunulduğu Nostalji Geceleri programının ikinci haftasında Mavi Boncuk filmi gösterildi

EMEL Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Halit Akçatepe gibi unutulmaz isimlerin rol aldığı Mavi Boncuk, kah duygulandırdı kah güldürdü. Film için yüzlerce kişi minderini alıp gelirken, gösteri boyunca belediye tarafından patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunuldu.

7’DEN 70’E yüzlerce kişinin akın ettiği gösterim, Torbalılılara unutulmaz anlar yaşattı. Pandemi nedeniyle sosyal aktivitelere katılamayan ilçe sakinleri, düzenlenen etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek dışarda olmayı özlediklerini söyledi.

ÖTE yandan her hafta unutulmaz bir Yeşilçam filminin yayınlanacağı Nostalji Geceleri’nin üçüncü hafta programı 30 Temmuz’da gerçekleşecek. O hafta programında ise ‘Bitirim Kardeşler’ isimli film gösterilecek. Özel ışıklandırmalarla da süslenen etkinlik alanında.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.