SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Myviscoo yatak firmasının ‘outlet mağazası’ büyük ilgi görüyor

Bu haber 07 Şubat 2024 - 3:24 'de eklendi.

30.000 M2 arazi üzerine kurulu olan Myviscoo yatak firmasının Çapak yolu üzerindeki fabrikasında iki yıl önce açılan outlet mağazasında satışa sunulan ürünler büyük ilgi görüyor. İhracat fazlası ve kampanyalı ürünlerin satışa sunulduğu indirimli ürünler kalitesi ve fiyatıyla cezbediyor.

2005 yılında küçük bir aile şirketi olarak kurulan Myviscoo yatak, daha sonra yatak ve yatak üreticiliği sektöründe kurumsallaşarak gelişim gösterdi. İzmir bölgesinde 16 fabrika satış mağazası, Türkiye genelinde ise 154 bayi satış noktası bulunan Torbalı merkezli marka, ayrıca dünya genelinde de 15 ülke ve 26 satış noktasında hizmet veriyor. Kısa süre içerisinde mevcut olan mağazalarımızın sayısını artırarak Türkiye genelinde marka bilinirliliği sağlayıp, ihracatta söz sahibi bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Myviscoo yatak bünyesinde 200 personel çalışıyor.

5 BİN 200 TL’DEN BAŞLAYAN YATAK BAZA BAŞLIK FİYATLARI SİZLERLE

ÇAPAK yolu üzerinde bulunan fabrikanın içinde yer alan outlet mağazasında ihracat fazlası ve kampanyalı olan yüzlerce yatak uygun fiyata alıcılarını bekliyor. 5 bin 200 TL’den başlayan setlerin (yatak+baza+başlık) yanı sıra Myviscoo yatak’ın outlet mağazasında ev tekstili ürünleri de görücüye çıktı. Ayrıca yine fabrika bahçesinde bulunan showroom’da ise 2024 yılı en trend ürünleri de inceleyebilir, fiyatları hakkında da bilgi alabilirsiniz.

ENGİN Çakmak ve Ali Erkoca ortaklığında ticari yaşamını sürdüren Torbalılı marka, her geçen gün ürün yelpazesini arttırmanın yanı sıra sunduğu kaliteli ürünler ile farkını da gösteriyor.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.