SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı MYO, Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı

Bu haber 09 Mayıs 2024 - 7:46 'de eklendi.

Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na Torbalı’daki meslek yüksek okulu öğrencileri de katıldı

FUAR İzmir’de düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açan, Türk doğal taşının dünyaya açılan kapısı olan Marble İzmir, sektörü de bir araya getirdi.

  1. KEZ KATILDILAR

DOĞAL taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan MARBLE İZMİR Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına, Dokuz Eylül üniversitesi Torbalı Meslek Yüksekokulu 29. kez katılarak Üniversitelerini temsil ettiler.

‘VERİMLİ VE YARARLI OLDU’

MYO’NUN sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Üniversitemiz  Eğitim Programı Doğal Yapı Taşları Teknolojisi  odaklı İhtisas fuarı, Doğaltaş sektörü -üniversite iletişimi  kapsamında öğrencilerimiz açısından son derece verimli ve yararlı olmuştur” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.