SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı, modayı Perşembe pazarında takip ediyor

Bu haber 14 Temmuz 2022 - 23:28 'de eklendi.

Her Perşembe günü kurulan ve bölgenin en büyük pazarı olma özelliği taşıyan Tepeköy Mahallesi’nde kurulan semt pazarı modayı uygun fiyata tüketicinin ayağına getiriyor.

TORBALI’NIN en büyük semt pazarı Perşembe günü Tepeköy Mahallesi’ne kuruluyor. İlçe vatandaşları her aradığını bu semt pazarında bulabilirken özellikle giyim bölümü büyük ilgi görüyor. Eski belediye meydanının hemen yanıbaşındaki otoparkta ve pazarın büyük bir bölümünde tezgâh açan giyimciler, uygun fiyata ürünler satarak cazibe yaratıyor.

HER gelir düzeyinden vatandasın geldiği pazarda yapılan alışverişlerde kredi kartı bile geçerli. Ayrıca soyunma kabinlerinin de olduğu bu tezgâhlar modayı da yakından takip ediyor. Genelde kadınların uğradığı bu bölüm her hafta on binlerce kişiyi ağırlıyor.

İLÇEDE perşembe günleri kurulan giyim pazarı, her ekonomik düzeye mensup kişilere hitap ediyor. Pazarda ünlü markaların tekstil ürünleri, bebek giyim, pantolon, ceket, ayakkabı, terlik, çorap, iç giyim ve hatta perde, koltuk örtüleri, nevresim takımları, havlular gibi çok çeşitli ürünü bulmak mümkün.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.