SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı MHP’den Kızılay’a önemli ziyaret

Bu haber 21 Ocak 2023 - 0:28 'de eklendi.

MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın’ı makamında ziyarette bulundu.

İLÇE Başkanı Veli Kaçar, Kızılay Torbalı şube başkanı Ömer Günaydın’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Günaydın Kızılay olarak İlçe genelinden yaptıkları ve yapacakları faaliyetler hakkında MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar’ı bilgilendirdi.

ZİYARET sırasında Günaydın Kızılay armalı plaket ve bozkurt dergisini  MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar’a hediye etti.

KAÇAR yaptığı açıklamada, “Kızılay yıllardır Türk Milletinin her zor anında yanında oldu bu bir tek ülkemiz için değil  tüm Dünya için geçerli bir durumdur. Bu önemli Görevi sırtlanan Şube Başkanımız Ömer Günaydın ve ekibine şahsım ve yönetimim adına teşekkür eder Çalışmalarında Başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.