SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı MHP’de Veli Kaçar güven tazeledi

Bu haber 21 Ağustos 2023 - 1:18 'de eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı’nda dün kongre gerçekleşti. Kongrede, İlçe Başkanı Veli Kaçar,  güven tazeleyerek yeniden başkan oldu

İZMİR’DE Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kongre maratonu başladı. Bu kapsamda Torbalı’da da sandık kuruldu. Torbalı Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kongreye çok sayıda kişi katıldı.

VELİ KAÇAR KONUŞMA YAPTI

KONGRE divanının kurulmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongre mesajı okundu. Ardından mevcut ilçe başkanı Veli Kaçar konuşma yaparak, “Torbalımızı daha iyi yerlere getirmek için buradayız. Biz kırılan gönülleri onarmaya geldik. Doğru yol doğru yerde doğru fikirlerle hizmet edeceğiz. Çıktığımız bu yol hizmet içindir. Bu kutlu mücadeleyi hiç kimse unutmamalıdır. İlçemize bizlerde varız. Bıkmadan yorulmadan sabırla çalışacağız. Emanetimiz olan üç hilali ömür boyu kutsal bilinçle en iyi şekilde yukarlara çıkartacağız. Torbalı bizim vatan bizim. Kongremiz vatanımıza ve Torbalı’ya hayırlı olsun” dedi. Ardından kongreye geçildi ve İlçe Başkanı Veli Kaçar,  güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.