SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı MHP bu yıl da gönüllere dokunacak

Bu haber 03 Nisan 2022 - 1:59 'de eklendi.

MHP Torbalı İlçe Teşkilatı, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile “Kardeşlik ve Dayanışma” kampanyası başlatan MHP Torbalı İlçe Teşkilatı, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere binlerce koli erzak yardımında bulunacak

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile harekete geçen MHP Torbalı İlçe Teşkilatı, Kardeşlik ve Dayanışma kampanyası başlattı. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in de katılımı ile kampanyayı başlatan MHP Torbalı İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı boyunca Torbalı’daki ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak erzak yardımında bulunacak.

ŞAHİN, “BİZLER SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRİYORUZ”

YARDIM kampanyasına destek veren teşkilat mensuplarına teşekkür eden MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Bizler Müslüman Türk milliyetçileri olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Hiçbir ayırım yapmadan, elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kapısını çalarak sofralarına katkıda bulunacağız.

Geçen yıl İzmir genelinde 50 bin haneye ulaştık, bu yıl bu sayının çok üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Hava karardıktan sonra, kimseyi rencide etmeden, dinimizin bizlere gösterdiği şekilde yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen Torbalı İlçe Başkanımız sayın Veli Kaçar ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KAÇAR, “KOMŞUMUZ AÇKEN, BİZ TOK YATAMAYIZ”

SİYASİ parti ayrımı yapmadan ihtiyaç sahibi her aileye ulaşmaya çalışacaklarını belirten MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, “Teşkilat mensuplarımızla beraber, hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına bir tas çorba katkıda bulunabilirsek ne mutlu bizlere.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit edip, kapılarını çalacağız. Müslüman Türk milliyetçileri olarak komşumuz açken tok yatmak bize yakışmaz. Bu vesile ile Torbalı halkının mübarek Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.