SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Meslek Yüksekokulu’nda sıfır atık eğitimi verildi

Bu haber 24 Şubat 2023 - 2:21 'de eklendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Meslek Yüksekokulu’nda akademik ve idari personelin katılımı ile “Sıfır Atık Farkındalık Eğitimi” yapıldı.

SIFIR Atık ve Çevre Yönetimi Koordinatörlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen eğitime meslek yüksekokulun da görevli personeller katılım gösterdi. Katılımcılar, bu eğitimleri kendi personel ve öğrencilere vermek üzere bilgilendirildi.

TOPLANTIDA, atıkların kaynağında ayrı toplanması, geçici depolama alanına taşınması ve geçici depolanması sırasında çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek, risk oluşturmayacak yöntemlerin kullanılması gibi konular ele alındı.

PROJE kapsamında Torbalı Meslek Yüksekokulu’nda akademik birimlere ve sosyal alanlara ayrı atık toplama kutuları yerleştirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.