SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Meslek Yüksek Okulu, bilim şenliğinde stant açtı

Bu haber 01 Ekim 2021 - 1:23 'de eklendi.

Torbalı Meslek Yüksekokulu Torbalı Bilim Şenliği kapsamında stant açtı.

ŞENLİĞİN ilk gününde, Türkiye’de üretilen çeşitli mermer türlerini tanıtmak amacıyla ‘mermer sergisi’ ve dünyanın farklı yerlerinden getirilmiş fosil örneklerinden oluşan sergiyle katılım sağlandı. Mermer türlerinin oluşumunu sağlayan değişik mineral ve kayaç örnekleri, doğal malzemeyle buluşan öğrencilerin dikkatini çekti.

SERGİ, Bilim Şenliği kapsamında üç gün boyunca devam edecek. Ayrıca öğrencilere jeoloji hakkında bilgilendirme yapılarak, ‘depremde sıvılaşma’ konulu atölye ile deneyler yaptırıldı.

3 BOYUTLU tasarım konulu atölye çalışması, CNC ile taşa şekil verme ve ‘heykel sanatı’ konulu atölye çalışması ile de kum taşını şekillendirmeyi göstererek, öğrencilerinde bu deneyimi yaşama olanağı sunuldu.

BUGÜN Torbalı Meslek Yüksekokulu Seramik atölyesinde ‘Seramikle hayallerime şekil veriyorum’ konulu atölye ile bilim şenliğine desteğini sürdürecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.