SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı merkezli müzik şirketi ‘Sakiler’i Torbalı’ya getiriyor

Bu haber 28 Mart 2024 - 6:28 'de eklendi.

Torbalılı Dilara Toprak tarafından kurulan, Sanatçı ve Yönetim Kurulu üyeliği Erdal ve Burak Toprak kardeşler tarafından yapılan Lust Music Company şirketi büyük bir organizasyona imza atacak. Ünlü Sakiler grubu önümüzdeki 6 Nisan tarihinde İsmail Uygur Kültür Merkezi’ne büyük bir konser verecekler.

YAKLAŞIK 1,5 yıl önce kurulan Torbalı merkezli Lust Music Company şirketi; dijital müzik dağıtımı, aranje, söz ve beste yazımı, konser orgları, festival düzenleme gibi konularında aktif rol almaya başladı. Birçok ünlü sanatçı ile müzik dağıtımı ve diğer konularda çalışan şirket; Cem Adrian, Mehmet Elmas, DJ Yılmaz, İvan Aslan gibi birçok sanatçıyla iş de yapıyor. Ayrıca, milyonlarca dinlenen Irmak Arıcı’nın ‘Yağmurum Ol’ adlı şarkısı da, Begüm Obiz’in ‘Sen Söyle’ şarkısı da, Mehmet Elmas ve Bedran’ın ‘Başka Bir Adam Gelir’ şarkısı da bu şirkete ait olduğu biliniyor.

TÜM TORBALI DAVETLİ

İLK olarak Gold Womens adlı kadınlar matinesiyle 650 kadına matine yaparak Torbalı’da rekor kıran Lust Music Company; şimdi de Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından Sakiler’i Torbalı’ya getirecek ve muhteşem sesleri ile hafızalarda iz bırakacaklar.

ŞİRKET sahibi Dilara Toprak, “Biletlere 0 553 392 99 86 veya 0 553 394 91 42 numaralarından veya bilet satışı yapılan yerlerden ulaşabilirsiniz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.