Torbalı’nın köklü markalarından ve Türkiye mobilya sektörünün öncü isimlerinden Alfemo, Türk sporunun en büyük kulüplerinden Galatasaray ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Futbol A Takımı’nın forma yan sponsoru olan Alfemo, bu iş birliğiyle hem Torbalı’nın adını ülke gündemine taşıdı hem de ulusal çapta büyük bir prestij kazandı.
GALATASARAY Spor Kulübü, yaptığı resmi açıklamada Alfemo’nun sektördeki güçlü konumuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Türk sporunun öncüsü Galatasaray, modern tasarım anlayışı, yüksek üretim standartları, kalite ve yaşam alanlarına değer katma vizyonuyla mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo ile Futbol A Takımımızın forma yan sponsorluğu anlaşmasına imza atıyor. Anlaşmanın imza töreni daha sonra duyurulacaktır.”
BU iş birliği sayesinde Torbalı merkezli Alfemo’nun logosu, milyonlarca taraftarın takip ettiği Galatasaray maçlarında yer alacak. Anlaşmanın ilçe ekonomisine ve markanın bilinirliğine önemli katkılar sağlaması beklenirken, Torbalı’da da büyük gurur yarattı.
TORBALI’DAN çıkan bir markanın Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biriyle bu denli güçlü bir ortaklık kurması, “Torbalı’dan Türkiye’ye” uzanan başarı hikâyelerine yeni bir örnek olarak değerlendiriliyor. İmza töreninin tarihi Galatasaray tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.















