SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Masterler çeyrek finale yükseldi

Bu haber 31 Mart 2022 - 2:23 'de eklendi.

Hafta sonu çeyrek finalde Balçova Teleferik Masterler’e penaltılarla elenen Torbalı Masterler hükmen galip sayıldı. Balçova Teleferik Masterler’in başka takımda forma giyen birini oynatması nedeniyle diskalifiye edildiği öğrenildi.

İLÇEMİZİ Masterler Ligi’nde temsil eden Torbalı Masterler, hafta sonu çeyrek finale  kalmak için Balçova Teleferik ile mücadele etti. Her ne kadar Türkiye şampiyonasına katılması kesinleşse de hazırlık amaçlı bu turnuvaya da katılan temsilcimiz normal süresi 1-1 biten karşılaşmada rakip Balçova Teleferik temsilcimizi penaltılarla eledi. Ancak Balçova Teleferik’in kural hatasına imza attığı öğrenildi.

BALÇOVA Teleferik Masterler, Albayrak Masterler’in 14 numaralı oyuncusu Önder Aydöner’i 11 numaralı forma ile Torbalı Mastereler maçında oynattığı tespit edildi. Buna göre hükmen 3-0 yenilmiş sayılan Balçova Teleferik’in yerine Torbalı Masterler çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde temsilcimiz bu Pazar günü Bodrum Masterler ile karşılaşacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.