SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Masterları evinde 4-1 yenildi

Bu haber 09 Şubat 2022 - 4:44 'de eklendi.

Ulusal Veteranlar ve Masterlar Ege Bölge Federasyonu tarafından düzenlenen Masterler liginde yer alan Turgutlu Masterları Pazar günü Torbalı deplasmanında, Torbalıyı 4-1 yenerek başarısını sürdürdü.

TURGUTLU takımı sahaya Bayram, Abdulkadir, Aykut, Umut, Mustafa, Fikri, Ali, Mithat, Muhammed Ali (Umut), Bülent (Uğur Sarıca), Beytullah Kadrosuyla çıktı. Maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan kırmızı siyahlılar bu maçı da gol krallığında 16 gol ile ilk sırada bulunan Beytullah Yılmaz’ın 2 golü ve Bülent ve Umut’un birer golüyle 4-1 kazandı. Turgutlu Masterları hedefimiz şampiyon olarak, grup maçlarında Turgutlu’yu en iyi şekilde temsil etmektir ifadelerini kullandı.

ULUSAL Veteranlar ve Masterlar Ege Bölge Federasyonu tarafından düzenlenen Masterler liginde yer alan Turgutlu takımı, liderliğini sürdürürken, sezon başından bu yana oynadığı 12 maçta 9 galibiyet elde etti.

RAKİP takım filelerine 40 gol atan takım, kalesinde 17 gol gördü. Turgutlu Masterler topladığı 28 puanla liderliğini sürdürürken bu takımı 21 puanla Torbalı Masterları takip ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.