SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Masal Dünyası, öğrencilerinin doğum günlerini unutmuyor

Bu haber 24 Kasım 2020 - 8:20 'de eklendi.

ALPKENT Mahallesi’nde eğitim veren Özel Torbalı Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi, ilçede ilkleri yapmaya devam ediyor. Okul bünyesinde eğitim alan öğrencilerin doğum günleri için kreş yönetimi tarafından kutlama programı hazırlanıyor.

Öğrencilerinin yeni yaşına arkadaşları ile birlikte girmelerini sağlayan kreş yönetimi, böylece arkadaşlık duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor. Önceki gün de minik Berra’nın doğum günü kutlandı.

‘TÜM ÖĞRENCİLERİN DOĞUM GÜNÜ KUTLANIYOR’

YAŞINI arkadaşlarıyla pasta keserek kutlayan minik Berra’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Masal Dünyası Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından hazırlanan süslemeleri, balonlar ve pastayı gören Berra, mutluluğunu gizleyemedi.

Kreş Müdürü İzlem Karaoğlan, okulda eğitim gören tüm öğrencilerinin doğum günlerinde aynı etkinliği düzenlediklerini söyleyerek, “Yavrularımızı sevindirmek, bu mutlu günlerini arkadaşlarıyla birlikte kutlamalarını sağlamak için böyle bir uygulama başlattık. Kurulduğumuz günden bu yana bunu sürdürüyoruz” şeklinde konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.