SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Mahallesi’nin nezih ve kaliteli mekanı: Yusuf Tavukçuluk

Bu haber 22 Mart 2021 - 9:48 'de eklendi.

UZUN yıllar alışveriş merkezlerinde et –tavuk reyonuna bakan Büşra Dönmez, Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerindeki kasap durağı yakınlarında kendi dükkanını açtı. Evli ve 1 çocuk annesi olan 29 yaşındaki Dönmez, oğlu Yusuf’un ismini verdiği dükkanında kırmış tavuk, meze çeşitleri, günlük soğuk süt, köy yumurtası, kızarmış kanat-pirzola-baget-but-göğüs-bonfilenin yanı sıra tavuk kıyması da satışa sunuyor. Kısa süre önce hizmete giren Yusuf Tavukçuluk’a gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını anlatan Büşra Dönmez, Torbalı halkına teşekkür etti.

İŞLERİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR

İŞİNİ iyi yaptığına inandığını, hatta diğer mahallelerden de müşterilerinin bulunduğunu anlatan Dönmez, “Yıllarca büyük alışveriş marketlerinin et-tavuk reyonlarında çalıştım. Bir süre sonra kendi yerimizi açmaya karar verdik. Uygun dükkan bulunca da işyerimizi açtık. İşlerimiz çok güzel ve iyi gidiyor. Gösterilen ilgiden dolayı memnunuz. Zaten bölgenin de böylesine kaliteli ve nezih bir mekana ihtiyacı vardı. İşletmemizde, kaliteli ürünleri uygun fiyata sunuyoruz. Bir kez gelen müşterilerimiz bir daha alışverişe geliyor. Bu da bizi memnun ediyor” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.