SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Mahallesi, ‘Hanet Kasap’ı çok sevdi

Bu haber 25 Haziran 2022 - 20:09 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi, 5161 Sokak üzerinde hizmet veren Hanet Kasap’ı ilçe halkı çok sevdi. Mekan, Torbalılı vatandaşlardan kısa sürede büyük ilgi gördü.

DEDE mesleğini sürdürdüklerini ve kasaplık mesleği içinde büyüdüğünü anlatan genç işletmeci Balıtatlı, “Tecrübemizi, açtığımız mekanda müşterilerimize sunuyoruz. Dana eti, dana kıyma, sucuk ve envai çeşit et specialleri Torbalı Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Bu soğuk günlerde, sıcak bir çayımızı içmeye bekleriz” diye konuştu.

‘EV VE İŞYERLERİNE DE SERVİS VAR’

GENİŞ ve ferah mekanla birlikte müşteriye karşı titiz bir hizmet sunduklarını dile getiren Kadir Balıtatlı, “Yatırımımız ile bölgedeki önemli bir eksikliği de gidermiş olduk. Çok geniş ve ferah bir yere sahibiz. Dana-kuzu eti, kasap sucuğu, kasap köfte ve bütün et specialleri satışa sunuluyor. Ayrıca sakatat satışlarımızda mevcut. Etler, kendi besi çiftliğimizdeki hayvanlardan temin ediliyor” diye açıklamalarda bulundu. İş yerlerinde Torbalı halkına hizmet vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden işletme sahibi Balıtatlı, müşterilerini beklediklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.