SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Konfor Yatak’tan açılışa özel muhteşem kampanya

Bu haber 13 Haziran 2023 - 7:52 'de eklendi.

Alman ekolünün sağlamlığı ve İtalyan ekolünün modern tasarımlarını çok özel fiyatlarla alacağınız (stoklarla sınırlı) harika ürünleri görmek isteyenler Torbalı Konfor Mağazasına gidecek

ERTUĞRUL Mahallesi (Ertuğrul Dörtyol’da) hizmet veren Konfor Yatak’ta Norsy Set (90×190 cm) 6.990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı. Alez ve yastık hediyeli kampanya ilginin büyük olması bekleniyor.

TORBALI’YA ÖZEL FIRSATLAR DA SUNULUYOR

ÖTE yandan sadece Torbalı Konfor’a özel; nakite özel harika indirimler, 18 ay vade farksız peşin fiyatına kefilsiz senetsiz taksitlendirme, yüzde 50’ye varan eski fiyatlarla alınan ürünlere şok indirimler (sınırlı sayıda 6 set kaldı) sunuluyor. Bir günde teslim veya ileride düğünü olacak veya evi ileride hazır olacaklara 1 sene ücretsiz depolama imkanı ve Türkiye’nin 60 iline özel nakliye kurulum ise ücretsiz olacak. Ayrıca, A.C.E Awards müşteri memnuniyeti Gold ödüllü Konfor Mobilya’dan alışveriş yapma güvencesi de veriliyor.

‘SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİZ’

FİRMADAN yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Temel felsefemiz %100 müşteri memnuniyeti olan mağazamızda sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Müşteri memnuniyetimiz dolayısı ile aldığımız mükemmel müşteri memnuniyeti Mobilya Gold Ödülümüz için sizlere teşekkür ederiz, iyi ki varsınız.

Ege’nin en güzel yatak mağazası olan Torbalı Konfor Yatak mağazamız , Ertuğrul Mahallesi Torbalı Caddesi No:6’da hizmet vermektedir ve her gün 10:00 – 20:00 arası açıktır. (Pazar 13:00 – 19:00)”

EGC MOBİLYA

Torbalı Konfor Yatak

Tel: 0 506 033 20 88

#konformobilya #konforyatak #torbalı #izmir #kısıkköy #karabağlar #ayrancılar #yazıbaşı #gaziemir #konfor #konforizmir  #kuşadası #söke #selçuk #ödemiş #torbalı #tire  #didim  #ayrancılar #muğla #yemekodası #koltuktakımı #yatak #baza #başlık #yatakodası

#yastık #yorgan #alez #beyazevtekstili

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.