SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Kızılay’dan deprem seferberliği

Bu haber 22 Şubat 2023 - 0:33 'de eklendi.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, asrın felaket olarak adlandırılan depremin hemen ardından harekete geçen Türk Kızılayı Torbalı Şubesi, personel ve gönüllülerin koordine etti, deprem bölgelerine çadır, battaniye, ısıtıcı, gıda kolisi ve hijyen malzemeleri sevki yaptı. Torbalı Kaymakamlığı ile birlikte bölgeye 25 tır yardım gönderen Kızılay Torbalı Şubesi faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

DEPREMDEN sonra Torbalı’ya gelen depremzedelere yardım için de seferber olan Kızılay, bugüne kadar ilçeye gelen 800 depremzedeye ayni ve nakdi sosyal yardımda bulundu. Bunun dışında hastanede yatan depremzedeleri de unutmayan Kızılay, Buca Devlet Hastanesi’ndeki 49 depremzedeye sosyal yardım yaptı.

DEPREMZEDELER İÇİN SOSYAL MARKET AÇTILAR

TÜRK Kızılayı Torbalı Şubesi, son olarak Torbalı Kaymakamlığı ile işbirliği yaparak, ilçeye misafir olarak gelen depremzedelere hizmet verecek olan bir Sosyal Market açtı. Tamamen yeni, mağaza ürünlerinden oluşan Sosyal Market, Torbalı Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Kapalı Spor Salonu’nda hizmet veriyor. Sosyal Market’te gıdadan giyime, kişisel bakım ve hijyen ürünlerinden ev tekstiline kadar birçok ürün bulunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.