SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı, ‘kitap kafe’yi çok sevdi

Bu haber 02 Haziran 2023 - 1:10 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi’nin fiziki olarak sıkıntı yaşayan kentteki kütüphane ihtiyacına alternatif çözüm olarak geliştirdiği Kitap Kafe çok sevildi

TORBALI Belediyesi’nin fiziki olarak sıkıntı yaşayan kentteki kütüphane ihtiyacına alternatif çözüm olarak geliştirdiği Kitap Kafe çok sevildi. Gençlerin yoğun talebi sonrası, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatıyla hızlı bir şekilde hazırlıklarına başlanan Kitap Kafe, 19 Mayıs’ta açılmıştı.

İÇERİSİNDE çok sayıda kaynak kitap, Dünya ve Türk klasikleri, satranç ve ders çalışmak için gerekli ortamın bulunduğu  kafeye ilk günden bu yana yoğun ilgi gösteriliyor.

ÇAY ve kahve fiyatlarının minimum tutulduğu kafede özellikle öğrenciler ve kitap dostları vakit geçiriyor.

SADECE 3 liraya çay içebildikleri kafede sınava hazırlandığını ifade eden kafenin müdavimlerinden Mert Şen, “İçerisi çok şık. Çok da huzurlu bir ortam. Burada sınava hazırlanmayı çok seviyorum. Fiyatlar da uygun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.