SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Kipa’da üç film birden vizyona girdi

Bu haber 29 Mart 2024 - 7:19 'de eklendi.

Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bu hafta üç film birden vizyona girdi. Winnie-the-Pooh: Kan ve Bal 2, Hayalet Avcıları: Ürperti ve Güneşi Söndürmem Gerek adlı filmlerin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

GÜNEŞİ SÖNDİRMEM GEREK KONUSU

EMRE Gül’ün aynı adlı çok satan gençlik romanı serisinden sinemaya uyarlanan ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filmi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Doğukan Cantimur’un kaleme aldığı, Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturduğu genç oyuncular Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke ve Burak Can ile usta oyuncu Osman Alkaş’ın kadrosunda yer aldığı film, hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl’ı kaybeden Umut’un, hayatına kaldığı yerden devam etmeye çabalarken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıp yüzleşmesini konu alıyor.

WİNNİE THE POOH KAN VE BAL 2 KONUSU

FİLM, ormanda yaşanan cinayetlerin ardından kaçmayı başaran Christopher’ın hikayesini konu ediyor. Birçok kişi Yüz Dönüm Ormanı’ndan yaşanan cinayetlerin katilinin Christopher olduğuna inanmaktadır. Yaşadığı büyük travmanın etkisinden kurtulabilmek için terapiye başlayan genç bir adam, bu süreçte geçmişiyle ilgili büyük sırlar olduğunu öğrenir. Bu sırada Winnie ve Piglet, intikam almak için geri dönme planları yapmaktadır ve bu amaçla Tigger ve Owl’u da yanlarında getirirler. Bekledikleri büyük hesaplaşmayı gerçekleştirmek için ormana dönen kahramanlar, Christopher’ı öldürmek için her şeyi göze almıştır.

HAYALET AVCILARI: ÜRPERTİ KONUSU

EVLERİNİ korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için güçlerini birleştiren yeni ve eski Hayalet Avcıları’nın hikayesini konu ediyor. Spengler ailesi, hayaletleri bir sonraki seviyeye taşımak gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren asıl Hayalet Avcıları ile bir ekip oluşturmak ister. Aile bu amaçla, her şeyin başlangıcı olan ikonik New York City itfaiyesine geri döner. Bu sırada eski bir eserin keşfiyle birlikte şeytani bir güç serbest kalır. Bu durumun ardından eski ve yeni Hayalet Avcıları ekibi, evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için güçlerini birleştirmek zorunda kalır.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.