SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bu hafta iki film birden vizyona girdi

Bu haber 12 Ocak 2024 - 0:16 'de eklendi.

Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bu hafta iki film birden vizyona girdi. İlki komedi olan Kolpaçino 4 4’lük ve 3391 Kilometre adlı dram filmi ilçe halkından büyük ilgi görecek.

KOLPAÇİNO 4; Senaryosunu Şafak Sezer’in yazdığı serinin dördüncü filminin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses ve daha pek çok ünlü isim buluşuyor. Türk sinemasının komedi film serilerinden biri olan ‘Kolpaçino’ yedi yıl aradan sonra dördüncü filmiyle beyaz perdeye döndü. Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin’in oturduğu filmin senaryosunu Şafak Sezer kaleme aldı. Birbirinden ünlü isimleri oyuncu kadrosunda buluşturan Kolpaçino 4’ün yapımcılığı ise Poll Films üstleniyor.

FİLMİN KONUSU

KOLPAÇİNO filminin devam halkası olan komedi türündeki “Kolpaçino 4 4’lük”, önceki hikayelerde kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşmaya karar veren Özgür’ün hikayesini konu ediyor. Artık aralarındaki husumete bir son vermek isteyen Özgür ve Sabri, hesaplaşmak için bir mekanda buluşmaya karar verir. Nişanlanmadan önce son bir kumar gezesi organize etmek isteyen Tayfun, bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için Özgür’ü davet eder. Ancak aynı mekana Vural ve adamlarının da gelmesi işlerin içinde çıkılmaz bir hal almasına neden olur.

3391 KİLOMETRE FİLMİNİN KONUSU

3391 KİLOMETRE, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu ediyor. İsmini yaşadığı güzel şehirden alan İzmir, 18 yaşında genç bir kızdır. Bir gece aldığı mesajla Ege hayatına girer ve ikisinin hayatında da her şey değişir. Sosyal medya üzerinden taşınan iki genç, sohbet ettikçe birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını fark eder. Birbirlerini görmeden, duymadan gece gündüz konuşan İzmir ve Ege, aralarındaki mesafelere rağmen aşkın imkansız olmadığını keşfederler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.