SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Kipa Vizyon Sineması bu hafta dolu dolu…

Bu haber 21 Ekim 2023 - 19:44 'de eklendi.

Torbalı Kipa Vizyon Sineması’nda bu hafta çok keyifli filmler vizyona girdi. Testere X, Dolunay Katilleri ve İbi Doğu Ekspresi’nin Gizemi bu hafta ilçede görücüye çıkan filmler oldu.

TESTERE X KONUSU

TESTERE 10, kendisini dolandıranlardan intikam almak için harekete geçen Jigsaw’un hikayesini konu ediyor. Kanser hastası olan John, bütün umudunu kaybetmiştir. Deneysel ve çok riskli bir ameliyat olmaya karar veren John, bunun için Meksika’ya doğru yola koyulur. Ancak onun hastalığını tedavi etmeye yönelik bu ameliyat tamamen düzmecedir. En savunmasız anında dolandırılan John, intikam almak için en iyi yaptığı işe geri döner. John, kendisini dolandıranları delice ve usta işi tuzaklarıyla sınamak için harekete geçer.

DOLUNAY KATİLLERİ

DOLUNAY Katilleri’nde, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor. 1920’lerde, Oklahoma’daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder. David Grann’in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Martin Scorsese oturuyor. Forrest Gump, Köstebek, Kirli Sırlar, Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi gibi filmlerin senarist koltuğunda oturan Eric Roth’un kaleme aldığı filmin başrolünü Leonardo DiCaprio üstleniyor.

İBİ DOĞU EKSPRESİ’NİN GİZEMİ

İBİ Doğu Ekspresi’nin Gizemi, ailesi ve arkadaşlarıyla geziye giderken kendisini türlü maceraların içerisinde bulan İbi’nin hikayesini konu ediyor. Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi ile Kars’a seyahat eden İbi, kendisini beklenmedik bir maceranın içerisinde bulur. Yolculuk sırasında İbi, Baldiyar masallarının yazdığı yer olan Masalaltı’ndan gelen, daha adı bile konmamış olan gizemli bir masal kahramanının yapacağı kötülüklerden haberdar olur. Bu durumu engellemek için harekete geçen İbi, sevdiklerini korumak ve Doğu Ekspresi’nin Kars’a ulaşmasını sağlamak için türlü fedakarlıklar yapmak zorunda kalır.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.