SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Kipa sinemada iki film birden vizyona girdi

Bu haber 30 Aralık 2023 - 0:46 'de eklendi.

Torbalı Kipa Vizyon Sinemaları’nda bu hafta iki film birden vizyona girdi. Mutluyuz adlı komedi filmi ile Rafadan Tayfa Hayrimatör adlı çocuk filminin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

DEVAM niteliğinde olan ‘Rafadan Tayfa: Hayrimatör’ çocuklarla eğlenceli bir hafta sonu geçirmek için vizyonda. İbrahim Büyükak’ın yazıp yönettiği, başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı aile komedisi ‘Mutluyuz’ da bugün Torbalı Kipa’da vizyona girdi.

MUTLUYUZ FİLMİNİN ÖZETİ

MUTLUYUZ, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

RAFADAN TAYFA: HAYRİMATÖR FİLMİNİN ÖZETİ

RAFADAN Tayfa bu kez, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelen Rafadan Tayfa’nın hikayesini konu ediyor. Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, artık meşhur biridir. Sadece üstün zekalı öğrencilerin kabul edildiği bir bilim teknik okuluna kabul edilen Hayri, zamanının çoğunu “Yüzyılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcar. Ancak Hayri, bir mühendislik harikası olan Hayrimatör’ün çalışmasını sağlayacak güç kaynağını bir türlü elde edemez. Sonunda, uzaylı kahramanımız Zobi’nin de yardımıyla Hayrimatör’ü çalıştırmayı başarır. Ancak Hayrimatör’ün çalışmaya başlamasıyla kötüler de onun peşine düşer. İcadın kötülerin eline geçmesiyle dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Bu durum üzerine Hayri, Kâmil, Akın, Sevim, Hale ve Mert, Hayrimatör’ü kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

CEMİL ZEYBEKER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.