SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Keyfi Pedal Kıbrıs'tan zaferle döndü

Bu haber 17 Kasım 2022 - 12:02 'de eklendi.

Türkiye’de ilk defa 2015 yılında gerçekleştirilen ve bugüne kadar İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya ve Ankara olmak üzere çok sayıda şehirde bisiklet tutkunlarını buluşturan Granfondo Amatör Yol Bisiklet Yarışı, bu kez KKTC’de düzenlendi.

LAPTA Belediyesi’nin katkılarıyla 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen “Kuzey Kıbrıs 1. Lapta Nashira Granfondo Amatör Yol Bisiklet Yarışları” tamamlandı. Torbalı’dan Keyfi Pedal Bisiklet Topluluğu adına 8 bisikletçi yarışmaya katıldı. Torbalılı bisikletçiler genel klasmanda bir ikincilik bir üçüncülük; yaş kategorisinde bir birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük le Kıbrıs’ta madalyaları topladı.

KEYFİ Pedal Bisiklet Topluluğu Başkanı İlknur Tunger, “Torbalı Belediyemizin destek ve gayretleri ile Kuzey Kıbrıs Lapta Granfondo’ya katıldık. Güzel de bir başarı elde ettik. Başta belediyemiz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.