SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı KEY Koleji’nde bireysel bursluluk sınavları devam ediyor

Bu haber 08 Mayıs 2021 - 12:15 'de eklendi.

Torbalı’da eğitimde kalite çıtasını oldukça yukarıya taşıyan KEY Koleji, tam kapanma nedeniyle ara verdiği bursluluk sınavlarına 17 Mayıs itibariyle tekrar başlıyor

TORBALI’DA eğitimde kalite çıtasını oldukça yukarıya taşıyan KEY Koleji, tam kapanma nedeniyle ara verdiği bursluluk sınavlarına 17 Mayıs itibariyle tekrar başlıyor. İlk, orta ve lise eğitimi gören öğrencilerin ücretsiz bir şekilde katılabileceği bursluluk sınavları bireysel olarak, tek kişilik sınıflarda yapılıyor.

ÖĞRENCİYE göre planın yapıldığı sınavlarda başarı oranlarına paralele olarak yüzde yüze varan burs imkanı öğrenciye sunuluyor. Hem KEY Koleji gibi bir okulda eğitim fırsatı yakalamak hem de bilgisini test etmek isteyenler 0 531 359 48 35 ve 0 531 359 49 35 telefon numaraları aracılığıyla randevu oluşturabilecek.

BAŞARILI öğrenciler için bu tür sınavlar oldukça önem arz ediyor. Hem öğrencilerin istedikleri bölümlerde ve okullarda eğitim görebilmesi için profesyonel destek almaya hak kazanmak hem de ailelerinin bütçelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen bu tür sınavlar, öğrencilere ayrıca tecrübe de katıyor.

TORBALI KEY Koleji Kurucularından Taner Çankaya “Hiçbir başarı tesadüf değildir prensibiyle hareket eden kurumumuz öğrencilerin hayallerine ulaşmasına yardımcı olmak için bursluluk sınavı düzenliyor. Tek kişilik sınıflarda gerçekleşen sınavlarla hem virüs bulaşma riski en aza iniyor hem öğrenci daha konsantre bir şekilde sorularını yanıtlıyor. Tüm öğrencilerimizi kurumumuzdan burslu faydalanmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.