SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Kent Konseyi ve Torbalı İş Kadınları Derneği’nden anlamlı konferans

Bu haber 08 Haziran 2023 - 0:13 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası toplantı salonunda Kent Konseyi Kadın Meclisi ve TİKADER tarafından düzenlenen etkinlikte, 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Münevver AKTAŞ tarafından, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Hakkındaki Kanun ile ilgili konferans verildi.

ETKİNLİKTE; ailenin korunmasının sadece kadını korumak olmadığı ,kadın erkek eşitliği ve kadına yönelik şiddetin önlemesi ile kanunun uygulamasında yaşanan aksaklıklar gibi konular üzerinde duruldu. Karşılıklı sohbet ortamı içerisinde geçen ve yoğun bir katılımın yaşandığı konferansa,başta; Anadolu Birliği Onursal Başkanı Koçali AL, Anadolu Birliği Başkanı Erhan KAHRAMAN, Türkiye Meclis Üyeleri  Başkanı ve Ege Kadın Federasyonu Başkanı Yalçın KOCABIYIK, İzmir Kent Konseyi eski Başkanı Nazik IŞIK, İzmir Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri Jale ORHUN ve Hacer ERİŞ olmak üzere çeşitli STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

KONFERANSI düzenleyen Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ömür Akman Gürbüz ve TİKADER Başkanı Seher Dinç tarafından yapılan ortak açıklamada;” Ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi gibi hayati bir konuda bizi aydınlatan değerli hocamız Dr. Münevver AKTAŞ hanımefendiye ve davetimize icabet eden kıymetli katılımcılara çok teşekkür ediyoruz. Torbalı’da yaşayan insanımızın her türden bilinçlenmesine ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak bu ve buna benzer etkinliklerde bulunmaya ve farkındalık yaratmaya devam edeceğiz” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.