Torbalı Kaymakamı Adem Çelik, ilçede faaliyet gösteren farklı sektörlere ait üretim tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaymakam Çelik’e ziyaretlerinde Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun da eşlik etti.
PROGRAM kapsamında GMG Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, Yalaz Boya, Polkima Polyester ve Büker PVC firmaları ziyaret edildi. Firma yetkilileri, Kaymakam Çelik ve Başkan Olgun’a üretim süreçleri, mevcut projeler ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi.
İŞÇİLERE KOLAYLIKLAR DİLEYEREK SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
KAYMAKAM Çelik, Torbalı’nın sanayi potansiyeline dikkat çekerek ilçede üretim yapan firmaların hem istihdama hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Ayrıca üretim tesislerinde çalışanlarla da bir araya gelen Çelik, işçilere kolaylıklar dileyerek sorun ve taleplerini dinledi.
ZİYARETLERDE, Torbalı’nın gelişen sanayi yapısı ve yatırım ortamı üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.