SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Kaymakamı Öter, denetimleri yakından takip etti

Bu haber 13 Eylül 2020 - 17:35 'de eklendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge ile ülke genelinde kapsamlı koronavirüs denetimi yapıldı. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter de ilçedeki kontrollere bizzat katılarak vatandaşları uyardı

Koronavirüs hastalarının sayısındaki artış nedeniyle tedbirlerin kapsamı yeniden genişletildi. İçişleri Bakanlığı maske takılması ve sosyal mesafe kurallarının denetlenmesi amacıyla 81 il valiliğine genelge gönderdi. Genelgede idari birimlerin kolluk kuvvetleriyle detaylı koronavirüs denetimi yapılması istendi. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter de ilçenin giriş çıkışlarında ve merkezi bölgelerde oluşturulan kontrol noktalarında denetim yaptı.

KAYMAKAM ÖTER, VATANDAŞLARI UYARDI

Polis, jandarma ve sağlık personellerinden oluşan ekip, araçları durdurarak ateş ölçümü yaptı ve maske kontrolleri gerçekleştirdi. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, denetimlerde maskesiz dışarıya çıkanlara maske vererek maske takmanın önemine değindi. İşletmelerin de ziyaret edildiği denetimle ilgili olarak konuşan Öter, “İçişleri Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda ilçede kapsamlı bir koronavirüs denetimi gerçekleştirdik. Kurallara uymayan vatandaşlarımızı uyardık. Ekiplerimizin kontrolleri her zaman devam ediyor. Koronavirüs ile mücadelede herkesin kurallara uyması gerekiyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.