SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Karadenizliler Derneği’ne CHP İl Başkanı’ndan sürpriz ziyaret

Bu haber 04 Mart 2023 - 1:48 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Torbalı’da dernek ziyaretlerine devam ediyor. Aslanoğlu bu kapsamda Torbalı Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti

GEÇTİĞİMİZ aylarda kurulmasına rağmen Torbalı’daki en etkili ve faal dernekler arasında yer alan Karadenizliler, her geçen gün de üye sayısını arttırmaya devam ediyor. Derneği, dün ziyaret eden Aslanoğlu’na Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

KISA süre önce ilçede faaliyet göstermeye başlayan Torbalı Karadenizliler Derneği Başkanı Cafer Tosun ve yöneticiler ziyarette hazır bulundu.

GÜNDEME dair konuların görüşüldüğü ziyarette dernek başkanı Cafer Tosun, İl Başkanı Aslanoğlu’na ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

ASLANOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Aslanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘Torbalı İlçe Başkanımız Övünç Demir, Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin ile birlikte Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cafer Tosun ve yönetimini ziyaret ettik. Yaptıkları çağrı ile toplanan yardımları deprem bölgelerine ulaştıran derneğimize, dayanışmaya omuz verdikleri için teşekkür ederim.’

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.