SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Jandarma suçlulara göz açtırmıyor

Bu haber 20 Ocak 2022 - 20:30 'de eklendi.

TÜRKİYE’NİN 81 ilinin tamamından göç alan-veren İzmir’in 30 ilçesi arasında ilk sıralarda yer alan Torbalı, asayiş olaylarında da rekor kırıyor.

2021 yılının sona ermesiyle birlikte suç ve suçlularla amansız mücadelesini yeni yılda da katlayarak sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı, Ayrancılar’dan Subaşı’ya, Dağkızılca’dan Pancar’a kadar sorumlu olarak görev yapıyor.

TORBALI’DA, hırsızlık, cinayet, yağma ve terör gibi suçların yanı sıra uyuşturucu alanında da zehir tacirlerine göz açtırmayan jandarma timleri, Türkmenköy, Yazıbaşı, Kuşçuburun, Çapak, Arslanlar, Çırpı ve Pamukyazı gibi 39 ayrı bölgeye yaptığı operasyonda adeta dünyaları ele geçirdi.

HALKIN huzur ve güven içerisinde yaşamını idame ettirmesi için gerek merkezi gerekse de kırsal alanda kolluk kuvvetlerinin daima görevi başında olduğu sinyalini veren İlçe Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla süreceğini duyurdu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.