SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İYİ Parti’den rozet şov

Bu haber 24 Ocak 2022 - 1:02 'de eklendi.

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı Ayrancılar bölgesinde yaşayan ve partiye üye olan 250 kişi için rozet takma töreni düzenledi

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı güçlenerek büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Teşkilatı’na son 4 ay boyunca Ayrancılar bölgesinden 250 kişi daha katılırken 48 kişi ise Gelecek Partisindeki belirsizlik nedeniyle yönetim kurulu ile birlikte istifa ederek İYİ Parti’ye geçiş yaptı.

AYRANCILAR’DA düzenlenen rozet takma törenine İzmir İl yönetiminde bulunan il Sekreteri Hasan Yıldız, İl Teşkilat Başkanı Murat Çakar, İl Kadın Politikaları Başkanı Serap Özöktem, İl Siyaset Akademisi Başkanı Fatih Erkut da katıldı. Rozet takma töreninden sonra açıklamalarda bulunan İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu,

“AYRANCILAR Bölgesi 250 yeni üye katılım, rozet takım, tanışma ve istişare kahvaltımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşkilatım adına teşekkür ederim. İyi Parti başta Torbalımız olmak üzere tüm il ve ilçelerde hızla ve emin adımlarla günden güne büyüyerek çoğalmakta. Biz İyi Parti ailesi olarak mazlumların sesi kimsesizlerin kimsesi öksüz ve yetimlerin ailesi olmaya talibiz. Rabbim bize bu yolda yaren olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.