SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İYİ Parti’de Salih Korkmaz dönemi resmen başladı

Bu haber 04 Kasım 2023 - 8:10 'de eklendi.

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, önceki akşam gerçekleştirdiği seçimde oy birliği ile Salih Korkmaz’ı İlçe Başkanı olarak seçti. Oylamaya İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu da katıldı. Bezircioğlu yerel seçime dair çarpıcı mesajlar verdi

İYİ PARTİ’DE Ahmet Künarlıoğlu’ndan boşalan ilçe başkanlığı makamı için ilçe binasında seçim yapıldı. İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’nun da katıldığı seçimde 33 İlçe Yönetim Kurulu üyesi oy kullandı. Tüm Yönetim Kurulu üyelerinin teklifi ile yapılan açık oylamada Salih Korkmaz oyların tamamını alarak İyi Parti’nin yeni Torbalı İlçe Başkanı olarak seçildi. Salih Korkmaz, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken Korkmaz’ı ilk tebrik eden İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve Ahmet Künarlıoğlu oldu.

BEZİRCİLİOĞLU NET KONUŞTU

SEÇİMDEN önce basın açıklaması gerçekleştiren İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “İyi Parti olarak İzmir’de çok iddialıyız. AKP’ye oy vermeyi içine sindiremeyen ama CHP’nin belediyecilikteki beceriksizliğini de gören İzmir seçmeni yerelde İyi Parti’yi tercih edecektir. Türkiye’de ilk açıklanan belediye başkan adayı, partimizin İzmir adayı olan Ümit Özlale oldu. Bizim adayımız hazır, ben geceleri rahat uyuyorum. Adayı belli olmayanlar düşünsün” dedi. Bezircilioğlu, “Bizler Türkiye’nin geleceğinden kaygı duyan insanların kurduğu bir partinin neferleriyiz. Bizim ne iktidar partisi gibi nede ana muhalefet partisi gibi sınırsız imkanlarımız yok. O nedenle biz elimizdeki kısıtlı imkanları en verimli şekilde kullanarak yola çıkacağız. İnşallah 1 Nisan sabahında tüm Türkiye’de yerel yönetimlerde İyi Parti olarak yeni bir çığır açacağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.

KÜNARLIOĞLU’NA BÜYÜK ÖVGÜ

KISA bir süre önce belediye başkanlığına adaylığını açıklayarak İlçe Başkanlığı görevini bırakan Ahmet Künarlıoğlu hakkında övgü dolu sözler sarfeden Bezircilioğlu, “Bir yere aday olmak, ortaya bir iddia koymak demektir. Ortaya bir iddia koyarak yola çıkan Ahmet Künarlıoğlu’nu tebrik ediyorum. Bugüne kadar partimize vermiş olduğu hizmetler sebebiyle de kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum, Allah utandırmasın” dedi.

BAŞKA ADAY ADAYLARI DA ÇIKABİLİR

BASIN mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bezircilioğlu, “Daha önümüzde 5 ay gibi bir süre var. Aday adaylığı süreci devam ediyor. Başka aday adayı arkadaşlarımız da çıkabilir. İyi Parti olarak Torbalı’ya çok önem veriyoruz. Adayımız kim olursa olsun etrafında kenetlenmek bizim boynumuzun borcudur. Sen-ben kavgası etmeden daha güzel, daha iyi bir Torbalı için mücadele edeceğiz. Ve inanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde İyi Parti olarak hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.