SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İYİ Parti teşkilatı Akşener’e eşlik etti

Bu haber 08 Nisan 2022 - 23:17 'de eklendi.

İYİ Parti Torbalı Teşkilatı, İzmir’e gelen Genel Başkan Meral Akşener’e eşlik etti.

İZMİR’E gelen Akşener, ilk olarak İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Atakan Duran’ı ziyaret etti. Akşener İzmir programı kapsamında Menderes, Bornova ve Kemalpaşa’ya ziyaretler düzenledi. Akşener’e İzmir programında İYİ parti İzmir Milletvekili ve Meclis Grup Başkan Vekili Müsavvat Dervişoğlu, İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İzmir İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut, Tire Belediye Başkanı Atakan Duran, İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, Torbalı İlçe Kadın Politikaları Başkanı Hatice Kırtan, İYİ Parti’nin İzmir Gençlik Kolları, İzmir Kadın Politikları Başkanlığı ve İON TV İmtiyaz Sahibi Yıldırım Altaçlı eşlik etti.

ÇOK sayıda teşkilat mensubu ve vatandaşın katıldığı üç ilçedeki programlar mini mitinglere dönüştü. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılan Meral Akşener ilçelerin meydanlarında açıklamalarda bulundu. Ülkenin ekonomik durumu ve hayat pahalılığı hakkında konuşma yapan ve vatandaşlardan vakit ayırıp kendisini dinlemeye ve hasbihal etmeye geldikleri için helallik isteyen Akşener, bulunmuş olduğumuz durumdan dolayı çok üzgün olduğunu belirtti. Ramazan ayında fahiş fiyatlardan dolayı vatandaşların tencerelerini kaynatamadığını ve market alışverişlerini bile yapamadıklarını söyleyen Akşener iktidarın bir an önce değişmesi gerektiğini ve Millet İttifakı’nın iktidara gelmesini gerektiğini tekrarladı.

İLÇELERDE gerçekleştirdiği mini mitinglerin ardından esnaf ziyaretleri de yapan Akşener , esnafın şikayet ve taleplerini dinledi. Esnaflardan müsterih olmalarını isteyen Akşener, İYİ kadrolarla ülke ekonomisini teslim alacağını ve hak ettiği seviyeye getireceğinin sözünü verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.