SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İYİ Parti İlçe Başkanını seçecek

Bu haber 02 Kasım 2023 - 16:02 'de eklendi.

2024 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olmak için İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tavsiyesine uyarak görevinden ayrılan İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu’nun yerine kimin geleceği bu akşam belli olacak.

SAAT 18:30’da ilçe binasında bir araya gelecek olan İyi Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, yeni ilçe başkanını seçim ile belirleyecek. Kulislerde Salih Korkmaz’ın ismi ön plana çıkarken, sürpriz beklenmiyor.

ÖTE yandan Ahmet Künarlıoğlu da dün akşam son kez İlçe Yönetimi ile bir araya gelerek son toplantısını gerçekleştirdi. Künarlıoğlu, bugüne kadar beraber yol yürüdüğü yol arkadaşlarına teşekkür ederken, ilçe yönetimi de hizmetlerinden dolayı Künarlıoğlu’na teşekkür edip, bundan sonraki süreçte de destek sözü verdiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.