SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İşitme Engelliler Derneği’nin Başkanı yeniden Cihan Baş oldu

Bu haber 21 Aralık 2021 - 1:32 'de eklendi.

Torbalı İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Gerçekleşen kongrede başkan Cihan Baş oldu

GERÇEKLEŞEN kongrede yeni yönetim kurulu da belli olurken tek başına başkan adayı olarak seçime giren Cihan Baş Torbalı İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin yeni başkanı oldu. Cihan Baş kongre sonrası yaptığı açıklamada “Kongremiz hayırlı olsun.  Üyelerimize çok teşekkür ederim.  Biz birlikte güçlüyüz. Derneğimiz için gece gündüz demeden çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ÖTE yandan Cihan Baş’ın başkanlığında yönetim kurulu da belli oldu. Yönetim kurulu üyeleri şu şekilde; Cihan Baş, Can Ataş, Saliha İpekli, Ferdi Böleç, Cemal Kurgen, Mutlu Onart, Hasan Ercan.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.