SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürü’nden Fishark’a ziyaret

Bu haber 23 Şubat 2021 - 23:01 'de eklendi.

İLÇE Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Aktaş, Torbalı’da bulunan Fishark Su Ürünleri fabrikasını teknik personeli ile ziyaret etti. Su ürünleri işleme ve paketleme yapan firma aynı zamanda yurt dışına ihracat da yapıyor. 2011 yılında ortaklarının tecrübelerini birleştirerek, bilgi ve birikimleriyle yol alarak, sektörde İhracat hedefli şirket politikası anlayışıyla yerini aldı. Firma, sektördeki tecrübe ve bilgi birikimi ile müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve artırmaya ise devam ediyor. Müdür Aktaş, üretim alanını da gezerek, işletmeye tam not verdi.

‘ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLER HER ZAMAN SAĞLIKLI VE YÜKSEK KALİTEDE OLMUŞTUR’

“İNSAN sağlığının ve doğal hayatın korunması üretimimizin her aşamasında ve kullandığımız tüm teknolojilerde öncelikli amacımızdır” diye konuşan Fishark Su Ürünleri yetkilisi, “Ürettiğimiz ürünler her zaman sağlıklı ve yüksek kalitede olmuştur. Hizmet ve ürün kalitemiz sertifika ve belgelerle tespit edilmiş olup, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın güveni ve inancı ile her zaman daha iyiye, daha güzele erişmek yönündeki çalışmalarımız devam edecektir. Müşterilerimizin ürünlerimizden en yüksek faydayı sağlamaları için satış öncesi ve sonrası tüm hizmetler kalite hedefimizden ödün vermeden tüm çalışanlarımızca gerçekleştirilmektedir” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.