KUR’AN ve sünnet ışığında bir nesil hedefiyle, ‘hem eğlenelim hem öğrenelim’ metodu ile Müftülüğün Gençlik Koordinatörlüğü gençler ile buluşmalar gerçekleştiriyor.
ERTUĞRUL Mahallesi’nde bulunan Ertuğrul Camii’nde düzenlenen bu yılın ilk gençlik buluşması, Ertuğrul Müezzin Kayyımı Erdal Tucan’ın misafirperverliğinde İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, Gençlik Koordinatörü Celil Aksoy, din görevlileri ve gençlerin katılımıyla gerçekleşti.
TORBALI Müftü Muslu’nun sohbeti ile başlayan, Gençlik Koordinatörlüğü Celil Aksoy’un etkinlikleri ile devam eden program, çiğ köfte ikramı ile son buldu.
MÜFTÜ Muslu, gençlerimize yönelik programların artarak devam edeceğini ifade ederek organizasyonda emeği geçen din görevlilerine ve katılım sağlayan gençlere teşekkürlerini iletti.














