SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan ikinci yarıyıl mesajı

Bu haber 14 Şubat 2021 - 11:55 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, ikinci yarıyıl mesajı yayınladı.

TOSUN, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Saygıdeğer meslektaşlarım, sevgili öğrenciler, çok kıymetli velilerim,

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine başlıyoruz. Küresel salgın nedeniyle yaklaşık bir yıldır yüz yüze ve tam zamanlı eğitime ara verdik. Zorlu geçen günlerimizde birlik ve beraberliğimizi koruyarak örnek bir toplum olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Bu süreçte sağlık çalışanlarımız adeta cephenin en ön safında büyük bir mücadele örneği gösterdiler. Onların hakkını asla ödeyemeyiz. Salgın nedeniyle on binlerce insanımız vefat etti. Hepsine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Vefat eden sağlık çalışanlarımız vatan şehidi oldular. Allah mekanlarını cennet eylesin.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

BU zorlu süreçte başta Sayın Cumhurbaşkanımız, devlet büyüklerimiz, Sağlık, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlıklarımız bizlere önderlik ettiler. Yüce Türk milleti tarihte her dönemde olduğu gibi faziletli ve erdemli bir duruş sergiledi. Eğitim çalışanları olarak bizler de süreci yakından takip ettik ve görevlerimizi yerine getirdik. Durum neyi gerektiriyorsa ayak uydurmaya bildik. Uzaktan eğitim faaliyetlerimiz velilerimizin katkılarıyla olabilecek en iyi şekilde devam etti.

İkinci dönemde de aynı uyum, aynı olgunluk ve aynı erdemli tutum ile süreci takip edeceğiz. Küresel salgın henüz bitmiş değil. Dünyamızı tamamen terk edene dek temizlik, maske ve mesafe kurallarına tam olarak uyacağız. Başka tedbirler gerekiyorsa onları da yerine getireceğiz. Devlet büyüklerimiz neye karar verirlerse en hızlı şekilde uyum sağlayacağız ve uyanık olacağız. Evde kalmamız gerekiyorsa evde kalacağız. Okula gitmemiz gerekiyorsa gideceğiz, canlı ders yapılacaksa canlı derse katılacağız. Bilimsel kararların ve toplumsal esasların dışına çıkmak, tepkisel davranmak, uyumu bozmak gibi bir lüksümüz olamaz.

Sizler, bu ülkenin aydınlık yarınları, umutlarımız, biricik evlatlarımızsınız. Sizlerin sağlığına zarar gelmemesi için tüm önlemleri aldık, almaya devam edeceğiz.

Hepinize ikinci dönemde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Küresel salgının sona erdiği günlerde yeniden sizlerle olmayı, okul bahçelerimizde koşmayı, neşeli sohbetler etmeyi özlemle bekliyorum.

Tüm meslektaşlarıma, eğitim çalışanı arkadaşlarıma, velilerime ve öğrencilerime en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.