SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ilçe merkezinde hizmet veren tek otel: Aksa

Bu haber 06 Eylül 2022 - 1:41 'de eklendi.

Aksa Hotel, Torbalı’da marka olacak

Torbalı’da uzun yıllar Karaman Otel olarak hizmet veren otel el değiştirdi. Yapılan yatırımla ‘Aksa Hotel’ adı altında yeniden hizmet vermeye başlayan otel, şehir merkezindeki tek otel olarak ön plana çıkıyor

7-24 açık resepsiyon, 1-2-3 ve 4 kişilik odaların yer aldığı otelde sınırsız internet, sıcak su, çamaşırhane ve kahvaltı gibi hizmetler mevcut. Temizliği ile ön plana çıkan otel, özellikle iş dünyasına özel kampanyalar ve anlaşmalar yapmaya hazır.

İngilizce, Yunanca ve Bulgarca bilen resepsiyon görevlisinin de bulunduğu otelde özellikle yabancı müşteriler de kolaylık yaşayacak.

Aksa Hotel’in ilçede bir marka haline geleceğini kaydeden yetkililer, “Torbalı’nın merkezden, gürültüden uzak olması buraya yatırım yapmamızda önemli bir etken oldu. İki aydır sistemli bir şekilde misafirlerimizi ağırlıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor” dedi.

Koşulsuz misafir memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile hizmet veren otelde, konaklama ve toplantı organizasyonlarında misafirlerini farklı deneyimlerle tanıştırmak planlanıyor. Misafirlerin kendilerini özel hissedeceği ferah mekanların yer aldığı otel farkını kısa sürede göstermeyi hedefliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.