SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün 2022 yılı başarı tablosu açıklandı

Bu haber 07 Ocak 2023 - 0:36 'de eklendi.

Torbalı’da huzur ve güvenli ortamın devam etmesi için suç ve suçluyla aralıksız mücadele eden İlçe Emniyet Müdürlüğü 2022 yılı içerisinde birçok başarı elde etti. Hırsızlık, yankesicilik, yağma vb. suçlara karıştığı tespit edilen 61 şahıs tutuklandı.

İLÇE Emniyet Müdürlüğü, bünyesinde kurduğu özel ekiplerle başlatmış olduğu Gölge-1 projesi kapsamında, çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri bulunan 1.278 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi. 900 şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. Halk arasında torbacı tabiri ile bilinen 47 şahıs Uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılarak tutuklandı. Yapılan operasyonlarda 9 kilo uyuşturucu maddeye ve 217 adet ateşli silaha el konuldu.

EĞİTİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

“EN iyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında 1200 anne ve anne adayına eğitimler verildi. Annelerimizin uyuşturucu konusunda bilinçlenmeleri sağlandı. Kadına yönelik şiddetle mücadelede “sıfır tolerans” sloganıyla KADES uygulamasının tanıtılması için ilçemizde seminerler düzenlenerek broşürler dağıtıldı. Ayrıca “kadına el kal-ka-maz” projesiyle 5 bin erkeğe eğitimler verildi.

TEKNOLOJİNİN İMKANLARINDAN FAYDALANILIYOR

İLÇE Emniyet Müdürlüğü envanterine İnsansız Hava Aracı ( Drone ) eklenmiş. Drone’u operasyonlarda, trafik uygulamalarında kullanarak başarılı çalışmalara imza atıldı. Olay Yeri İnceleme ekip aracı teknolojinin en son imkânlarıyla dizayn edildi, suçlunun tespit edilmesi ve suçun aydınlatılması hızlandı. Yapılan açıklamada, “Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak huzur ve güven ortamının devamlılığı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla 2022 yılında olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.