SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı İkinci Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri’ne rekor katılım

Bu haber 10 Ekim 2023 - 20:05 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası’nda 37 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen ikinci ‘Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri’ büyük ilgi gördü. Sınava hazırlanan gençlerin faydalandığı, ülkemizin birbirinden seçkin üniversiteleri ve birbirinden değerli akademisyenlerinin katıldığı ilçede gerçekleşen en büyük ve kapsamlı bir proje olarak biliniyor.

PROGRAMA, Tire, Kemalpaşa, Menderes, Gaziemir, Ödemiş, Bayındır’dan 40 lise, kolej ve özel öğretim kursunda eğitim gören yaklaşık 5 bin öğrenci katıldı. Açılış konuşmasını Uzman Psikoloji Danışmanı Ece Tözeniş ‘Ayaz Senin Yolun Hangisi’ konulu konferans ile gerçekleştirdi. Eğitimci Burak Akkol tarafından düzenlenen programa 11. sınıf, 12. sınıf ve mezun öğrencilere yönelik sunum yapıldı. Sınava hazırlanan gençler hayallerindeki üniversite ve bölüm seçimi ile üniversite yetkililerinden önemli bilgiler aldı.

ÜNİVERSİTELERİN STANTLARINI GEZİP, ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜMLER İLE İLGİLİ BİLGİ ALDILAR

İKİNCİ Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri sınava hazırlanan öğrencilere sınava hazırlık sürecinin başında büyük katkı sağladığını söyleyen Burak Akkol, “Üniversite sınavına hazırlanan gençlerimiz ile yıl boyunca birçok etkinlik ile buluşacağız. Bu yılki programlarımızın ilki olan İkinci Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri’ni yoğun bir katılım ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, gün boyunca ülkemizdeki birbirinden seçkin üniversitelerin stantlarını gezip, üniversiteler ve bölümler ile ilgili önemli bilgiler aldı.

SON YILLARDA TORBALI’DA GERÇEKLEŞEN EN BÜYÜK PROGRAMLARDAN BİRİ OLDU

“İLÇEMİZDE eğitim anlamında oluşan boşluğu gerçekleştirdiğimiz programlarla gençlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye sözlerini sürdüren Akkol, “Gençlerimizin bu süreçte hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmamaları için her zaman yanlarında olacağımı belirtmek istiyorum. Yaptığımız etkinlik, son yıllarda Torbalı’da gerçekleşen en büyük programlardan biri oldu. ‘Yepyeni bir Torbalı’ vizyonu ile ikincisini gerçekleştirdiğimiz programlarımıza katılım sağlayan eğitimci dostlarımıza ve gençlerimize teşekkür ederim. 2024 Nisan ayından sonra yepyeni kadrolar ile ilçemizin öğrencileri ile buluşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.