SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Huzurevi’nde Yaşlılar Haftası kutlandı

Bu haber 25 Mart 2022 - 2:22 'de eklendi.

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Torbalı Huzurevi’nde bir etkinlik düzenlendi.

ETKİNLİKTE pasta kesen ulu çınarlar, şarkılar söyleyerek eğlendiler. Etkinliğe AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve CHP İlçe Başkanı Övünç Demir de yönetim kurulu üyeleri ile beraber katılarak huzurevinde kalmakta olan vatandaşları yalnız bırakmadılar.

GÜNAYDIN; “YAŞLILARIMIZA HÜRMET, ÖMRÜMÜZE BEREKETTİR”

AK PARTİ Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle, Torbalı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen programlara katılım sağlayıp, kıymetli ulu çınarlarımız ile verimli saatler geçirdik. Unutmayalım ki, yaşlılarımıza hürmet, ömrümüze bereket katacaktır” dedi.

DEMİR: ‘ONLARA MORAL OLMAYA GİTTİK’

CHP İlçe Başkanı Övünç Demir ise yaptığı açıklamada; “Bu hafta Yaşlılara Saygı Haftası. Bizler de arkadaşlarımızla birlikte huzurevindeki teyzelerimizin, amcalarımızın ellerini öpmeye, onlarla dertleşmeye, onlara moral olmaya gittik. Gerçekleşen etkinlikte emeği geçen Huzurevi çalışanlarımıza ve Torbalı Belediyemizin orkestra ekibine çok teşekkür ederim.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.