SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı HEM’in unutulmaz gecesine tam not

Bu haber 14 Haziran 2023 - 2:25 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi tarafından Hayatboyu Öğrenme Haftası’nda kapsamında Torbalı Ticaret Odası’nda muhteşem bir gece düzenlendi.

YAKLAŞIK 2 saat süren gecede, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un ve ilçe halkının katılımıyla renkli anlar yaşandı.

YIL boyunca öğretmenlerin ve kursiyerlerin hazırlanarak sergiledikleri, birbirinden farklı, güzel çalışmalar izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

GECEDE halk oyunları gösterilerinin yanı sıra yapılan müzik dinletisi ile taekwando ve aerobik gösterileri de izleyenlerden tam not aldı.

TORBALI Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne yıl boyunca yapılan birçok başarılı çalışma adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun tarafından plaket takdim edilerek, başarılarının devamını diledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.