SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı HEM’den Cafer Müdür’e anlamlı hediye

Bu haber 27 Ekim 2023 - 6:33 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kaptan Aras, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u makamında ziyaret ederek, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında yapmış oldukları bayrak temalı filografi çalışmasını hediye etti.

TORBALI HEM kursiyerlerinin yapmış olduğu hediye karşısında duygulanan Cafer Tosun, Kaptan Aras’a teşekkür etti. Tosun, yaptığı konuşmada, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm Torbalı’mızda olduğu gibi yurdumuzu sardı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, geçmişten gelen gururu yaşatmanın yanı sıra, geleceğe umutla bakmanın bir vesilesi olarak 100. yıl coşkusu ile kutlanacak.

29 EKİM 1923’te milletimizin azmi ve kararlılığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıl boyunca büyüdü, gelişti ve ilerledi. Geleceğe umutla bakıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında, geçmişimizin mirasını yaşatmak ve geleceğe taşımak için bir aradayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmaya devam edeceğiz. Bugün bu çok anlamlı ve özel hediye için kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.