SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı HEM, üniversite hazırlık kursu açacak

Bu haber 06 Eylül 2022 - 2:33 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2022-2023 eğitim öğretim yılı için üniversite hazırlık kursunun açılacağını duyurdu.

MÜDÜRLÜKTEN yapılan açıklamada, Torbalı Halk Eğitim Merkezi’nde üniversiteye hazırlık kurslarının açılacağı, öğrencilerin TYT ve AYT kursları için kayıtlarını yaptırılabileceği bildirildi.

ÜCRETSİZ olarak açılacak kurslarda eğitimlerin, akıllı tahta, yaprak test, yardımcı kitap, rehber öğretmen ve eğitim koordinatörü eşliğinde verileceği aktarıldı.

HALK Eğitim Merkezi Müdürü Ferhat Baydar, merkez binada açılacak kurslarda adayları hijyenik ve ferah sınıfların beklediğini belirterek, başvuruların 23 Eylül’de sona ereceğini ifade etti.

BAYDAR: “Mezun durumdaki öğrenciler için kurumumuzda üniversite hazırlık kursu açılacaktır. Başvurular https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx adresinden E-Devlet şifresi ile giriş yapılarak yapılacaktır. 23 Eylül başvuru için son gündür. Kurslarımız ücretsiz olup mezun durumdaki bütün öğrencileri bekliyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.