SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı halkının yeni cazibe merkezi: Dilek Gurme Et Entegre ve Piknik Alanı

Bu haber 08 Ağustos 2023 - 0:51 'de eklendi.

2022 Üstün Lezzet Ödülü sahibi olan, Ayrancılar’ın ünlü kasabı Dilek Gurme’nin sahibi Mehmet Günbey’in bir süre önce devraldığı Çoban Et Tesisleri büyük ilgi görüyor. İşletmeci Mehmet Günbey, burayı eşsiz bir mesire alanı ve entegre et tesisi haline dönüştürürken, tesisin yeni adı ise Dilek Gurme Et Entegre ve Piknik Alanı oldu.

TESİS, 150.000 metrekareden oluşurken, 18.500 metrekare kapalı alana sahip. İçinde; modern 2.000 metrekare mezbaha ve et işleme entegre tesisi, 800 metrekare tam donanımlı marketi, çam ve palmiye ağaçlarının içinde kafeterya ve piknik alanı, yaz – kış  2.000 metrekare içinde her masada şöminesi olan kapalı alana, havuz, mescit, geniş otopark, lavabo ve tuvaletler, orman içi yürüyüş parkuru, hayvanat bahçesi ve fayton alanına sahip…

BU KAHVALTI ÇOK FARKLI

GİRİŞ, otopark, kişibaşı ücretinin olmadığı mekan; mangal, kahvaltı ve kafeterya üzerine… Kahvaltısı kasap serpme kahvaltı ve içeriği ise diğer serpme kahvaltılardan ayıran özelliklerini açıklayan Mehmet Günbey, “Ortaya füme tabağı koyuyoruz. füme tabağımızda, tütsülenmiş kuru et, merguez sosis, frankfurter tütsülü sosis, kasap sucuğu, Osmanlı sucuğu ve antrikot füme vardır. Gözlememiz ve patates kızartmamız odun ateşinde gözünüzün önünde köylü ablalarımız yapıyor.

KAHVALTI İÇİN REZERVASYON ŞART

KAHVALTIYI rezervasyonlu alıyoruz. (Rezervasyon whatsapp: 0 532 379 40 35)   Kahvaltı için rezervasyonu sadece whatsapp üzerinden alıyoruz. Mangal ve piknik alanımıza giriş, otopark ve kişibaşı ücreti almıyoruz. Mangal alanımız için rezervasyona gerek yoktur.

MARKETİMİZDE HER TÜRLÜ PİKNİK İHTİYAÇLARINIZI GÖREBİLİRSİNİZ

DIŞARIDAN yiyecek içecek almıyoruz. 800 metrekare marketimizde her türlü piknik ihtiyaçlarınızı görebilirsiniz. Marketimizde, et fiyatları normal perakende tezgahımızda sattığımız fiyatlarla aynıdır. Kasap köftemiz kilogramı 385 TL, Adana 420 TL., Kuzu pirzola 395 TL, kuzu şiş 450 TL, kuzu ızgaralık 395 TL’dir. Ayrıca beyaz et çeşitlerimizde vardır. Açık kapalı meze çeşitlerimiz, ayrıca salata çeşitlerimiz, isterseniz manav reyonumuzdan domatesinizi, biberinizi alıp, salatanızı kendinizde yapabilirsiniz.

MANGALINIZI YAKIP, MASANIZA KADAR GETİRİYORUZ

PEYNİR reyonumuz, et reyonumuz, manav reyonumuz, meze reyonumuz, soğuk içecek ve sıcak içecek çeşitlerimiz vardır. Marketimizde, karton, mika, plastik çatal, bıçak, bardak, masa örtüsü bulunmaktadır. Piknik alnımızda mangalınızı yakıp, masanıza kadar getiriyoruz. Ayrıca kafeteryamızdan semaver, demlik çay veya bardak çay da alabilirsiniz.

Dilek Gurme Et Entegre ve Piknik Alanı Adres Oğlananası Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No.158 Menderes/İzmir – Whatsapp İletişim: 0 532 379 40 35

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.